ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

—  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ  

Το Δικηγορικό γραφείο «Θεοδώρα Αχ. Τζήκα» στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί από το 2006. Είναι στελεχωμένο από μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών, που παρέχουν πλήρη, άμεση, ποιοτική και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη στους εξής τομείς: Ποινικό Δίκαιο, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Εργατικά και Τροχαία ατυχήματα.
Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του δικηγορικού Γραφείου μας, σε συνδυασμό με την μαχητικότητα και τον επαγγελματισμό της κ. Θεόδωρας Τζήκα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις και δίνουν τις εγγυήσεις, για άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας.

Στο Δικηγορικό Γραφείο «Θεοδώρας Αχ. Τζήκα», παρέχουμε ένα συνδυασμό εμπειρίας, μαχητικότητας και επιστημονικής εξειδίκευσης. Στηριζόμαστε στη σοβαρή μελέτη, τη συνεχή επιμόρφωση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση κάθε υπόθεσης, με στόχο την οικοδόμηση αξιόπιστων συνεργασιών με τους εντολείς μας. Παρέχουμε πολύτιμη νομική συμβουλή, έγκυρη και αποτελεσματική νομική καθοδήγηση.

Στο ρευστό ελληνικό περιβάλλον, φυσικά πρόσωπα και εταιρίες χρειάζονται περισσότερο από ποτέ αποτελεσματική νομική στήριξη και έγκυρη εκπροσώπηση. Ακόμη και οι πιο υγιείς και δυναμικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν έντονες προκλήσεις τόσο σε θεσμικό, όσο και σε συμβατικό επίπεδο και αναζητούν μία έγκυρη νομική καθοδήγηση.
Στο Δικηγορικό Γραφείο «Θεοδώρα Αχ. Τζήκα» η αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη στηρίζεται στην άριστη νομική κατάρτιση των στελεχών μας, την συνεχή ενημέρωση, με συντονισμό, αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στις ανθρώπινες ανάγκες.
Μια εκλεκτή ομάδα νομικών με επιστημονική επάρκεια και μεθοδικότητα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών νομικής εκπροσώπησης τόσο σε δικαστικό επίπεδο, όσο κα εξωδίκως, εξασφαλίζοντας με αξιοπιστία και κορυφαία αποτελεσματικότητα τα δικαιώματα των πελατών μας.

Η δικηγόρος Θεοδώρα Τζήκα γεννήθηκε στη Σέρρες.
Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο «Universita degli Studi di Camerino-Facolta di Giurisprudenza» στην Ιταλία.

Επίσης, στην Ιταλία, στο Πανεπιστήμιο «Universita per Stranieri di Perugia» και στο «Universita degli Studi di Camerino – Centro Linguistico», έκανε σπουδές στην ιταλική γλώσσα και στον ιταλικό πολιτισμό.

Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου Νέων για την Ελλάδα και την Ευρώπη (ΟΝΕΕ) από το 2003, έως το 2009.
Η Θεοδώρα Τζήκα υπήρξε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών από το 2004 έως το 2006. Από το 2007 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Είναι Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, με ειδίκευση στους τομείς του Ποινικού Δικαίου, του Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης και του Δημοσίου Δικαίου

Η Νομική κατάρτιση, η διαρκής επιμόρφωση και η εμπειρία της, την έχουν οδηγήσει να χειριστεί με επιτυχία, πλήθος υποθέσεων φυσικών και νομικών προσώπων, σε συμβουλευτικό και σε δικαστικό επίπεδο.

Από το έτος 2005 έως το έτος 2012 υπήρξε μέλος της ομάδας δικηγόρων του ΚΕ.ΘΕ.Α (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων). Η συγκεκριμένη νομική ενασχόληση την βοήθησε να αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώση σε υποθέσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα του Γενικού Ποινικού Δικαίου και των Ειδικών Ποινικών Νόμων, όπως οι παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Παράλληλα η διαμονή της στην Ευρώπη, την οδήγησε στην ανάπτυξη συνεργασιών σε θέματα Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.

Theodora TzikaΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ